Publicat per

Grup 6 Pràctica. Integrant diverses tècniques de fabricació digital. Una experiència de co-disseny

Presento la proposta per a treballar l’anglès en l’hostaleria i la restauració amb els usuaris del Llindar. El nostre grup hem pensat en treballar en un role playing que simuli una situació real de reserva de taula en un restaurant, el posterior menjar i el tancament. Tot això ho volem fer amb l’ajuda de diferents daus que permetin aquesta variabilitat que pretenen els jocs. S’aniran passant etapes en parelles (és un joc cooperatiu) des de la reserva fins al pagament que permetran l’assoliment del vocabulari i dinàmiques ja treballats a l’aula però posats en situació real.

Debat0el Grup 6 Pràctica. Integrant diverses tècniques de fabricació digital. Una experiència de co-disseny

Deixa un comentari